Freak Out!

Kleding

Freak Out!
© Johan Martens
Kenmerken
MasterCard Bancontact
Openingsuren
ma van 10:00 tot 18:00
di van 10:00 tot 18:00
wo van 10:00 tot 18:00
do van 10:00 tot 18:00
vr van 10:00 tot 18:00
za van 10:00 tot 18:00
zo gesloten

Over Freak Out!

Je kleerkast barst uit z'n voegen, staat zo bol als een vergeten potje yoghurt en toch heb je ab-so-luut niets om aan te doen. Herkenbaar? Don't freak out, of... juist wel! Want in deze toffe shop scoren modieuze meisjes en eigentijdse dames ontzettend leuke en originele outfits. De stijl van Freak Out! duw je niet zomaar in één (pas)hokje. Je koopt er casual chique jeans, maar evengoed vintage jurkjes of supertrendy jumpsuits. In de rekken hangen heel wat knappe spulletjes van Kocca. De kleren van dit pittige Italiaanse merk zijn romantisch en elegant, maar hier en daar ook een tikkeltje gedurfd. De constante: een hoge aaibaarheids- en draagbaarheidsfactor. De winkel gaat niet alleen prat op een uitstekende, persoonlijke service, maar pakt ook uit met jeans made in heaven: een vrouwvriendelijke snit met perfecte pasvorm. Vaste klanten zijn er dol op en vertrouwen ons toe: Once you go Freak Out! you never go back! Jullie zijn gewaarschuwd!

woord Sarah Saelens
(4/09/2014)
      mail Mail een vriend

Geef jouw mening over Freak Out!

naam
e-mailadres
beoordeling
/5
reactie
nog karakters
 
 
algemene voorwaarden en gedragscode

reactie(s)

aantal meningen: 2
 
  1/5

 
  1/5

joke - 10/09/17 10:57

De verkoopsters zijn oké tot er een defect is aan je kleding. Van de broek die ik hier gekocht had was op de 2de dag (!) de rits kapot. Toen ik met deze productiefout terugkeerde werd gezegd dat ze gemaakt zou worden, niets over de prijs. Om zeker te zijn dat ik hiervoor niks wilde betalen (anders kon ik evengoed naar een andere naaister gaan) belde ik ze drie dagen later op. Na een kleine discussie werd gezegd dat ik er niks voor hoefde te betalen. Uiteindelijk was mijn broek klaar na 2 maand (!) (en ik moest hier zelf voor bellen). Toen ik ze ging ophalen moest ik TOCH betalen, anders kreeg ik de broek niet mee. De verkoopster gaf me nog mee dat ik best niet meer terugkwam. Dit is niet de manier om met goede klanten om te gaan...

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

 
  1/5

Lieve B - 31/08/16 20:03

Al jaren klant,nooit problemen gehad mr wat vandaag gebeurd is, heb 'k nog nooit meegemaakt, bazin beledigend (bv. best van niet meer te komen want het klikt niet tussen ons?!) en dit in bijzijn van andere klanten. En dit omdat ik een kledingst., in de solden gekocht, wilde ruilen. Verkoopster had me telefonisch gezegd dat dit normaal niet werd gedaan en dat zij daar niet over besliste, dat moest ik aan de bazin vragen maar die was nog 14 d in verlof en zou haar vragen mij te bellen na hr verlof. ca 2 weken na dit verlof passeerde ik langs de winkel en een andere verkoopster noteerde weerom mijn nr en zou dezelfde boodschap doorgeven. vrijdag ll kreeg ik een voicemail van mevr.dat ze me nog wel zou horen, zonder enige boodschap, tevergeefs heb ik naar het nr. gebeld, telefoon zou defect zijn en zou me woensdag terug bellen volgend de geburen van hun winkel.Vandaag er naartoe geweest in de nam. Als ik de mensen op mijn werk zo zou behandelen omdat het niet klikt??klantvriendelijk?

Beledigend? Ongepast? Meld het ons

meer info over Freak Out!

buurt: Kouter
Nederkouter 122
9000 Gent
Tel: 09/233.22.50

op facebook

meer Kleding

metriweb West-Vlaanderen - Oost-Vlaanderen - Antwerpen - Vlaams-Brabant & Brussel
Goesting in lekker eten, shoppen, uitgaan en een goed gesprek
Gratis lifestylemagazine bij DeMorgen Het Laatste Nieuws
Contact
Redactie: redactie@goestingmagazine.be - 02/454.26.32
Advertenties: www.persgroepadvertising.be - adverteren@persgroep.be - 02/454.29.69
Copyright © 2015 Persgroep Publishing N.V. Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiksvoorwaarden